Feestformules 
 


Voor groepen of families met minder dat 10 volwassen personen: Gelieve a la carte te kiezen.

Het is de bedoeling dat de gastheer/vrouw een vast menu opstelt voor al zijn/haar genodigden, met uitzondering van een keuze uit 1 vlees of 1 visgerecht of vegetarisch gerecht als hoofdmaaltijd waarvan de aantallen op voorhand gemeld worden. Kinderen mogen steeds ook a la carte ter plaatse kiezen.

Allergenen worden opgevolgd mits tijdig te verwittigen of ter plaatse info te vragen.


Ontbijt:

  - Vers fruitsap
  - Eitje naar keuze
  - Boerenbrood met beleg
  - Koffiekoekje
  - Koffie, Thee of warme Chocolademelk




Boerentafel of Brunch: vanaf min. 12 volwassen personen
gestart voor 11u30 een glaasje schuimwijn of fruitsap inbegrepen.

  - Boerenbrood met kop, kaas, hesp
  - Spek en ei
  - Ribbekes
  - Beuling met appelmoes
  - Frikadellen met krieken
  - Koffie
  - Chocomousse, rijstpap en profiterollekes 
  - Vanaf 20 volwassen personen aangevuld met warme beenham

Min. 10 personen




Luxe Brunch:
gestart voor 11u30 een glaasje schuimwijn of fruitsap inbegrepen.

  - Fijne soepjes
  - Spek en ei
  - Kippeboutjes
  - Ribbekes
  - Beuling met appelmoes
  - Frikandellen met krieken
  - Gevarieerde vleesschotel
  - Gerookte zalm
  - Koffiekoekjes
  - Dessertjes: Chocomousse, rijstpap, Javanais, Bavarois, Profiterollekes
 vanaf 20 personen aangevuld met warme beenham




Receptie:
  - Schuimwijn
  - Cava
  - Champagne Autréau
  - Drank per consumptie
  - Met 8 hapjes voor een tijdspanne van 2 uur

  - Worstenbroodje
  - Bitterbal
  - Gebakken scampi in jasje
  - Calamaresringen
  - Bladerdeegje met kaas en hesp
  - Mini loempia
  - Gerookte zalm
  - Mini pizza
  - Mini kippeboutje
  - Meloen met ham



Luxe receptie:
Keuze uit 8 hapjes:
  - Salaat Niçoise met kwartelei
  - Pommes moskovit
  - Beuling met appeltjes
  - King krab
  - Gerookte paling met rode biet
  - Pikante scampi
  - Asperge met gerookte zalm
  - Geitekaaskroketje
  - Mini soepje
  - Gerookte eend
  - Mousse van zalm
  - Carpaccio van rund
  - Carpaccio van vis
  - Mini tomaatcrevette
  - Inlandse tapas: kaas - kop - salami
  - Spaanse tapas: Chorizo - Serrano ham - kaas: Queso Manchego
  - Kaashapjes: Tomaat mozarella
                       Blauwe schimmelkaas
                       Brie
  - Toastje met ganzenlever en appeltjes  
  - Oesters (3,50€/stuk)



Menu's:
min. 10 volwassen personen, bij een kleiner aantal gelieve à la carte te kiezen, één menu voor het ganse gezelschap, voor alle personen dezelfde keuze soep- voorgerecht en hoofdgerecht.

Er mag bij het hoofdgerecht een keuze gemaakt worden tussen vis en vlees. We zorgen voor lactose of glutenvrije gerechten indien we op voorhand verwittigd zijn.



Menu 1:

Soep: Tomatensoep
Hoofdgerecht: Orlofsgebraad of kalkoengebraad
Groentenkrans aangevuld met aardappelnootjes of kroketten


Dessert: Warme appeltaart of chocomousse of Dame Blanche of Rijstpap of crème Brulé

Koffie Snoepjes




Menu 2:

Soep: Tomatensoep
Hoofdgerecht: Ribbekes of varkensgebraad
Groentenkrans of koude garnituur aangevuld met aardappelnootjes of kroketten


Dessert: Warme appeltaart of chocomousse of Dame Blanche of Rijstpap of crème Brulé

Koffie Snoepjes



Menu 3:

Soep: Tomatensoep
Hoofdgerecht:Varkenshaasje met seizoensgroenten saus naar keuze en aardappelkroketten
Of
Gebakken zalmfilet met puree en broccoliroosjes



Dessert: Warme appeltaart of chocomousse of Dame Blanche of Rijstpap of crème Brulé

Koffie Snoepjes



Menu 4:

Soep: naar keuze ( 1 voor ganse gezelschap)

Hoofdgerecht: rundsgebraad met seizoengroenten en aardappelkroketten

Dessert: Warme appeltaart of chocomousse of Dame Blanche of Rijstpap of crème Brulé

Koffie Snoepjes



Menu 5:

Soep: naar keuze ( 1 voor ganse gezelschap)

Voorgerecht: - Chives van gemarineerde zalm
- carpatio van rode biet met gerookte paling of geitenkaaskroketjes


Hoofdgerecht: Parelhoen met groentenbouquet en aardappelnootjes

Dessert: Warme appeltaart of chocomousse of Dame Blanche of Rijstpap of crème Brulé

Koffie Snoepjes



Menu 6:

Soep: naar keuze ( 1 voor ganse gezelschap)
Voorgerecht:
- Ceviche van gemarineerde zalm,
- carpatio van rode biet met gerookte paling of geitekaaskroketjes,
- tongrolletjes


Hoofdgerecht: Lamsfilet of file-pure met groentenkrans met kroketten of nieuwe aardappeltjes

Dessert: Chocomousse of Dame Blanche of taart

Koffie Snoepjes



Koud buffet: (min 20 personen)
Gepresenteerd zonder bediening.

  - Zure haringen
  - Gerookte zalm en heilbot
  - Tomaatgarnaal
  - Meloen met ham
  - Frikadellen met kriekjes
  - Kip met appelmoes
  - Groenten en salades
  - Rijstvla
  - Gevulde eitjes
  - Carpaccio rund met paprika en parmezaan
dessert: chocomousse - rijstpap - profiterollekes - bavarois - javanais  
Koffie met snoepjes




Koud en warm buffet: (min 25 personen)
Koud buffet uitgebreid met:
  - Warme beenham met mosterdsaus
  - Ribbekes
  - Zalm met broccoli en aardappelpuree
  - Gebakken aardappeltjes met spekjes en champignons
  - melkgeitenlam ragout of stoofvlees

aangevuld met assortiment Franse en Belgische kazen
aangevuld met extra visbuffet
  - Oesters
  - Langoustines
  - Ongepelde grijze garnalen
  - Scampi's



Breugheltafel: (min 15 volwassen personen)
  - Beuling wit en zwart
  - Frikadellen met krieken
  - Ribbekes
  - Kaas, kop, spek en ei
  - Koude salades van Zalm en Heilbot
Dessert: rijstpap, chocomous en profiterollekes
Koffie Snoepjes



Desserten buffet: (min 25 personen)
  - Biscuittaart
  - Javanais
  - Bavarois
  - Chocomousse
  - Rijstpap
  - Ijs
  - Verse fruitsla
  - Inspiratie van de chef....



Broodjesmaaltijd: (min 15 volwassen personen)
  - Broodjes geassorteerd met fijne charcuterie en kaas
  - Koffiekoekjes
  - koffie of thee



Boerentafel: (min 10 volwassen personen)
  - Boerenbrood kop, kaas, hesp
  - Spek en ei
  - Ribbekes
  - Beuling met appelmoes
  - Frikandellen met krieken
  - Koffie
Met chocomousse, rijstpap, profiterollekes, snoepjes



Keuze van soepen:
  - Velouté van seizoensgroenten met gerookte forel 
  - Tomatensoep
  - Romige kippensoep
  - Bouillon met lentegroentjes
  - Pompoensoep met tomaatconcassé
  - Kruidige pompoensoep met steranijs
  - Aspergesoep
  - Venkelsoep met gerookte zalmsnippers
  - Fluweelzachte knolseldersoep met gerookte zalmsnippers
  - Pastinaaksoep met gerookte paling
  - Kreef bisque met garnaalgarnituur
  - Heldere consommé met fijne garnituur



Keuze van voorgerechten:
  - Tomaat garnaal (grijze)
  - Garnaalcocktail
  - Meloen met parmaham
  - ceviche van gemarineerde zalm
  - Duo van melktong en zalm
  - Kaaskroketjes
  - Garnaalkroketjes
  - Scampi's (saus naar keuze : curry/look/pikant tomaat)
  - Krokant slaatje met kip sweetchilli
  - Krokant slaatje met geitenkaaskroketjes
  - St.Jacobsvruchten op spinaziebedje met kruidensorbet
  - Wildpastei (seizoen)
  - Tongrolletjes/melktong
  - Carpatio van rode biet met gerookte paling
  - Geitenkaaskroketjes


Koud
Koud
Koud
Koud
Warm
Warm
Warm
Warm
Lauw
Lauw
Lauw
Koud
Warm
Koud
Lauw



Keuze van hoofdgerechten - Vlees
  - Rosbief
  - Parelhoen
  - Varkensgebraad
  - Varkenshaasje
  - Eendenborstfilet
  - Filet pure
  - Hertenfilet (seizoen)
  - Lamsfilet
  - Kalfsvlees
  - Kalkoenfilet
  - Kippefilet



Keuze van hoofdgerechten - Vis
  - Kabeljouwfilet
  - Zalmfilet
  - Tongrolletjes / melktong



Sorbet tussen de maaltijd



Prijzen en menu's onder voorbehoud van aanpassingen, enkel ter info.
Graag tot 1 dag van tevoren het juiste aantal personen bevestigen om annulatie vergoeding te vermijden.
BTW en dienst inbegrepen in vermelde prijzen.